Algemene info

ALGEMENE INFO

Beste Chirowietjes en ouders,

Als je deze tekst leest, wil dat zeggen dat je lid bent van de allerleukste chiro van de wereld!! We mogen dit jaar starten met heel wat nieuwe, maar ook heel wat bekende Chirowietjes. Wij zien het alvast zitten om van 2023-2024 samen met jullie een supermegafantastischcool Chirojaar te maken!

Niet enkel voor de nieuwe, maar ook voor de andere Chirowietjes raden wij aan om deze uitleg van voor naar achter en van achter naar voor te lezen.

Op de site vind je alle informatie terug in verband met afspraken in de Chiro, verzekeringen, contactgegevens van jullie leidsters (zo kunnen jullie fanmail sturen), informatie over waar en wanneer we dit jaar op kamp gaan en natuurlijk het programma. Je kijkt best elke week even online, zo weet je altijd wanneer er Chiro is, of er een speciale activiteit is, of je iets moet meebrengen…

Zeker lezen dus!

Lees deze tekst nog eens rustig door en bekijk goed het programma, zo weet je wat je elke week te wachten staat. Wij hopen natuurlijk om elke zaterdag heel veel blije Chirogezichtjes te zien, dan kunnen wij er met jullie weer een superleuk jaar van maken. Wij zien het alvast zitten!

Tot in de chiro!

Veel kusjes, de leidsters.