VERZEKERING

Gevallen met de fiets onderweg naar de Chiro? In je vinger gesneden tijdens het koken? Een snee in je bil door over het hekken van het voetbalveld te klauteren? Of simpelweg gestruikeld in het bos over een tak en je voet omgeslagen? Geen paniek, de Chiro heeft een EHBO-koffer die altijd tip-top in orde is.

Is het wat erger en kan de leiding het met de EHBO-koffer niet oplossen, dan gaan we naar de dokter of het ziekenhuis. Tijdens de Chiro ben je namelijk altijd verzekerd, maar wat houdt deze verzekering nu precies in?

  • Ongevallenverzekering: Het gaat over gewond raken door een plotse gebeurtenis (bv verzwikken van de enkel tijdens een spel). Dit is verzekerd door de Chiropolis. Die verzekering geldt ook op de kortste weg van en naar de Chirolokalen.
  • Burgerlijke aansprakelijkheid: Wanneer je schade berokkent aan een derde, dan valt dit ten laste van je familiale polis, niet van de Chiropolis.
  • Materiële schade: Persoonlijke bezittingen (fiets, horloge, gsm, bril…) van de kinderen zijn niet verzekerd door de Chiropolis