Feestweekend 60 jaar chiro Gits

6 maart 2024 Uit Door leiding

Zijn jullie klaar voor een weekend vol feest en plezier? Wij wel!

We beginnen ons epische weekend vol festiviteiten met een spetterende spaghettiavond op 22 maart. Ja, je hoort het goed, spaghettigalore! Kom langs en vul je bord (en buik) wanneer je maar wilt. Maar pas op, je zou zomaar in een spaghetti-coma kunnen belanden!

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een quiz die zo populair is dat zelfs de slimste hamsters zich al hebben ingeschreven! Het vindt plaats in de chirolokalen om 21 uur, maar wees gewaarschuwd, het zit al vol!

Op 23 maart wordt het feest alleen maar beter! Kinderen kunnen de dansvloer bestormen tijdens onze epische kinderfuif in de Hembyze. Het begint om 14 uur en eindigt om 17 uur, dus zorg ervoor dat je je dansmoves hebt opgepoetst en klaar bent om te rocken!

En ’s avonds is het de beurt aan de “oldies” van Gits en omstreken! Vanaf 21 uur worden volwassenen verwelkomd in de Hembyze voor een onvergetelijke oldiesnight. Met DJ’s als Kris Verbeke, Pepijn Coolman, Bram Vannevel en Steven Vanwildermeersch wordt het een avond vol nostalgie en gegarandeerd dansplezier!

En laten we de laatste dag van ons festijn niet vergeten! Op 24 maart kun je meedoen aan de sneukeltocht doorheen Gits. Een 5 km lange tocht met 5 stops vol lekkernijen om je energie op peil te houden. En als kers op de taart, kun je na de tocht ontspannen in de chirolokalen met een verfrissend drankje en een gezellige klets!

Maar wacht niet te lang! Schrijf je in voor de spaghettiavond vóór vrijdag 8 maart en voor de sneukeltocht vóór 18 maart. Want geloof me, je wilt deze kans niet missen op een weekend vol plezier en lekkernijen! Tot dan! 🎉🍝